Bursdagsfering i Natur & Idrettsbarnehagen

Når dere kommer om morgenen vil dere se at vi har hengt ut flagget som viser at det er bursdagsfeiring denne dagen. Den som har bursdag får også et flagg på garderobeplassen.

Ved Natur & Idrettsbarnehagen legger vi vekt på et sunt kosthold og i stedet for kake, som et høydepunkt i feiringen, får barna trekke en bursdagsgave.

Når det er bursdag har vi en egen bursdagssamling hvor barnet er hovedperson og bursdagsbarnet får velge bursdagssang. Personalet har på forhånd laget en fin bursdagskrone med navn og år på. Bursdagsbarnet får være hovedpersonen denne dagen, det vil si at de får litt ekstra fordeler som kan være, - å velge bordvers, dele ut frukt o.l.

Alle barna må i løpet av august ta med en ferdig innpakket bursdagsgave som passer både for gutter og jenter til ca kr 40,- . Vi oppfordrer dere foreldre til å være kreativ i valg av gaveJ

Bursdagsbarnet får ta med seg en leke på dagen.

Ta også med bilder av barnet i lag med noen kjente og kjære. Husk navn og info på baksiden av bildet. Dette blir brukt i samlinga på dagen.

Det er hyggelig at barna i barnehagen blir bedt på bursdagfeiring også hjem til hverandre, det er da fint om dere deler ut invitasjoner utenfor barnehagen. Det for å unngå at de som evt. ikke blir bedt skal føle seg utestengt og forskjellsbehandlet, - barnehagen kan være behjelpelig med adresser og navn på foreldre