Hestehovan

Tone Anita Almåsbro

toneanita93@hotmail.com

Omsorgsfull og rolig person som har godt humør. Har 2 barn selv.

Anja Strømhylden

anja84_s@hotmail.com

Omsorgsfull kreative sjel som ikke tar seg selv så høytidelig. Har 2 jenter selv.

Eline Valan Settnøy

eline@ntebb.no

Er 20 år, født og oppvokst i Namsos. Hun er kreativ, liker å være i aktivitet med barna og har alltid et fang tilgjengelig

Victoria Øseth

victoria19942009@hotmail.com

Rolig og omsorgsfullsjel som brenner for kosthold. Har 2 barn selv.

Knoppan

Ann Christin Pedersen

Stilling: Assistent

Jeg er 52 år, utdannet barne og ungdomsarbeider, gift, har 3 barn og 2 barnebarn. Liker å være ute i naturen og er genuint opptatt av at barna skal ha en trygg og meningsfull hverdag i barnehagen.

Patricia Becker

Stilling: Assistent

Patricia er 54 år gammel, født og oppvokst i Tyskland. Utdannet barne- og ungdomsarbeider, og kulturvitenskaplig utdannet. Jobbet tidligere som museumspedagog. Opptatt av natur og dyr.

Helene Hepsø

helenehepso@hotmail.com

Er 32 år, opprinnelig fra Verdal, nå bosatt i Namsos med samboer, tre barn og hunden Lilly. Ble utdannet barnehagelærer, ved NORD universitetet, i 2017. Brenner for å gi barna en trygg og god hverdag i barnehagen.

Skogstjernan

Solsikkan

Gunn Marte Hyllnes

Stilling: Assistent

Gunn Marte er født i 1980, hun har jobbet i barnehagen i Bråten siden 2010. Gunn Marte har fem barn. Hun liker å holde på med planter, og kjøkkenhagen i barnehagen.

Karin Margrethe Lien

Stilling: Assistent

Karin er født i 1974, hun har jobbet i barnehagen siden 2009. Hun har jobbet i Bråten siden den barnehagen ble åpnet, hun har jobbet på alle avdelinger. Karin har tre ganske store barn og en hund.

Mikal Grong

Stilling: Barnehagelærer
mikalgrong@hotmail.com

Mikal er født i 1993, han er utdannet barnehagelærer på Dronning Mauds Minne i Trondheim våren 2017. Han har jobbet i barnehagen siden høsten 2017. Først på Spiran/Blomstran i to år, etter det har han jobbet på Solsikkan. Mikal er glad i jakt og friluftsliv.

Spiran/Blomstran

Morten Risvik

Stilling: Assistent

Bor på Skage og har voksne barn. Har jobbet her siden 2007, er utdannet agronom og eier Nørstvold hestesenter. Interessert i jakt, fiske og friluftsliv.

Randi Evensen

raneve1964@gmail.com

Bor på Spillum og har voksne barn. Utdannet barne- og ungdomsarbeider og jobber her siden 2010. Interessert i handarbeid og er en av våre bussjåfører.

Trine Opsahl

Stilling: Assistent

Bor på Gløymen, har katt og to bonus barn. Utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet her siden 2009. Interessert i hest, friluftsliv og jakt.

Lena Aglen

lena_aglen@live.no

Lena er født i 1996, hun jobber som assistent, og er på sitt andre engasjement i barnehagen. Hun har vokst på en gård ute på Otterøya, og er glad i å gå på turer på fritiden.

Maja Wahl

Stilling: Barnehagelærer
majawahl@msn.com

Bor i Overhalla på en gård med sau og har et barn. Har en bachelor som barnehagelærer med natur og friluftsprofil og videreutdanning innen motorikk, fysisk aktivitet og barnehagens fysiske miljø. Interessert i jakt, fiske og friluftsliv og er mye på tur.

Andre ansatte

Cicilie Rønning

cicilie@natur-idrettsbarnehagen.no

Bor i Namsos, har 2 barn. Har vært med i barnehagen siden 2005, utdannet barnehagelærer. Er opptatt av natur, friluftsliv og å være ute på turer i all slags vær.

Aslaug Marie Malvik

Stilling: Vikar

Bor på Skage og har hest, hund, katt og ett barn. Har gått naturbruk med fordypning i hest. Veldig glad i å fargelegge, perle og male.

Wenche Iren Wiik

Stilling: Eier
adm@natur-idrettsbarnehagen.no

Grunder og barnehage etablerer. Utdannet barnehagelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk, veiledingspedagogikk, pedagogikk på småskoletrinnet, Master i barnehageledelse. 3 barns mor. Digger friluftsliv!